RIERA & LLORCA: LA BELLESA DEL MÓN

Em fa il·lusió compartir amb vosaltres dos actes en què participaré la segona setmana de desembre.

El dia 11, dimarts, a les 20h, presentaré a la llibreria Documenta (Cardenal Casañas, 4) de Barcelona un llibre extraordinari: La rara anatomia dels centaures, de Miquel Àngel Riera. La iniciativa és de Males herbes, una nova editorial que aposta per aquest gran escriptor. El 1995 vaig publicar a Edicions 62 l’assaig Salvar-se en la paraula. Una aproximació a la novel·lística de Miquel Àngel Riera, on vaig reflexionar sobre el desenvolupament de la narrativa rieriana i la seva relació amb la poesia. Vaig arribar a la conclusió que l’obra de Riera és una de les més sòlides de la literatura catalana del darrer terç del segle XX. També participarà el poeta Josep Pedrals, que llegirà alguns fragments dels relats.

Paral·lelament, dijous 13, a les 19h, parlaré de la meva novel·la, Tot el soroll del món (Columna Edicions) amb el grup de lectura de la Biblioteca Martí Rosselló de Premià de Mar (Ctra Vilassar de Dalt, 100 08330 Premià de Mar). Si teniu ganes que ens retrobem, hi sou convidats!

Riera&Llorca. Gràcies, mestre i amic, per la bellesa del món!

 

Quant a vllorca

Poeta i escriptor. Doctor en Comunicació Social i Llicenciat en Filosofia i Lletres (Filologia Catalana). Amb una trentena de llibres publicats.
Aquesta entrada ha esta publicada en Conferències, Narrativa, Novel·la, Presentacions, Tot el soroll del món, Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari